maanantai 14. toukokuuta 2012

Gracias live at Café Tivoli, Rovaniemi [Mad About Snow 2012] DJ Kridlokk, Eevil Stöö & KoksuKoo [LiVE!]


On mennyt taas jokunen aika viime blogipäivittelyistä, mutta nyt täältä tulee uutta! [Graciakselta + DJ Kridlokk, Eevil Stöö & KoksuKoo -keikkakoostetta Rovaniemen Café Tivolista]

Gracias - Café Tivoli 

Rovaniemellä säät suosi ja kaikkialla vallitsi hyvä meininki.

kaikki kuvat: AP / Tuomas Luiro


Lumiveistelyä
 
Mad About Snow -talviurheilutapahtuma järjestettiin 25.02.2012 ensimmäistä kertaa & AiNA PYSTYY -kutsuttiin paikalle hääräilemään kameran varteen. Paikkana oli Ounasvaara ja iltakarkeloinnit olivat mm. Café Tivolissa, jossa lavalle asteli Kongossa syntynyt, tällä hetkellä Helsingissä vaikuttava Gracias, DJ Marty Smartin kanssa!

Suositellaan ehdottomasti tsekkaamaan myös Graden aijempia matskuja! Taannoin julkaistu [Gracias EP] ja kaverihan julkaisi pihalle alle viikko sitten debyyttisoittonsa [Globe] joka muuten on tällä hetkellä lista sijalla 4. (mm. Jukka Poika alempana)  Onhan jäbä myös ollut mukana tänä vuonna mm. vasta julkaisussa Vuosaari -kokopitkä elokuvassa näyttelijänä ja valittu YLE X:n vuoden 2012 -Tulevaisuuden tusina sijalle 1.

Kuvaus & leikkaus: Tuomas Luiro




DJ Marty Smart & Gracias


Malli, Miss Suomi 2010, Tanssii tähtien kanssa -voittaja Viivi Pumpanen meni sekaisin lumesta ja lähettää AiNA PYSTYY -lukijoille terkkuja. Mukava tyttö!


------------DJ Kridlokk--Eevil Stöö--KoksuKoo------------

Eevil Stöö, KoksuKoo, DJ Kridlokk [encore] - Cafe Tivoli, Rovaniemi
Siinä ei epäselvyyksiä ole kun Rovaniemen ravitsemusravintoloissa on samana iltana 09.03.2012 tarjolla Petri Nygård ja toisessa paikassa suomen ehdottomasti oman latunsa ("suomi-Memphis" -soundin) ykkösnimet: DJ Kridlokk, Eevil Stöö & KoksuKoo että kummassa ollaan paikalla! Jäbät veti vielä biisejä, mitä ei vielä voi kuulla missään. Eli sitä erittäin tahmeata tavaraa!

Keikkaflyeri kuva: [?]

KC/MD -mafia
Eevil Stöö
Viime yönä meni vihdoin ja viimein YouTubeen uusin AiNA PYSTYY -keikkakoostevideo! Kyseinen pätkä on ollut melkein kuukauden päivät valmiina, mutta YouTubessa on ollut jonkinlainen HD -videoiden uploadaus -ongelma. Mutta nyt ei muuta kuin 1080p pötisemään (jos verkkoyhteytesi sen mahdollistaa,ettei tarvitse koko päivää odotella), antakaa ladata loppuun ja katsokaa kokonaisuudessaan.

Kuvaus & leikkaus: Tuomas Luiro




Koksu/Roope K
DJ Kridlokk



Uutta matskua livenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti